Vest: Besplatno kupanje u Petnici za đake, studente i penzionere do kraja zimske sezone.

Besplatno kupanje u Petnici za đake, studente i penzionere do kraja zimske sezone.

Besplatno kupanje u Petnici za đake, studente i penzionere do kraja zimske sezone.

Balon u Petnici od 1. februara dostupan je i za građanstvo uz pridržavanje propisanih epidemioloških mera. Termini su radnim danima od 13 – 17 časova, a prve nedelje febuara ulaz je bio besplatan. Važno je napomenuti da je balon u Petnici  i prethodnih meseci bio otvoren, ali isključivo za klubove.

Besplatno kupanje u Petnici za đake, studente i penzionere do kraja zimske sezone.-0

Ustanova za fizičku kulturu „Valis“ odredila je cene ulaznica i pogodnosti za određene kategorije građana do kraja zimske sezone.

Ulaz za decu predškolskog i školskog uzrasta, studente i penzionere tokom cele zimske sezone biti besplatan. Status navedenih kategorija se dokazuje đačkom knjižicom, indeksom i bilo kojom drugom javnom ili privatnom ispravom iz koje se može utvrditi starost i identitet lica.

Cene ulaznica za građanstvo ostaju nepromenjene i iznose 150 dinara.

Po rečima v.d. direktora Željka Ostojića, „Valis“ nastavlja trend povećanja dostupnosti sportskih objekata, prvenstveno deci.  Iako su primene epidemioloških mera na bazenu rigorozne, a broj kupača u jednom trenutku ograničen na 30, balon u Petnici u nedelji otvaranja zabeležio je izuzetnu posetu.

Zbog velikog interesovanja, a ograničenog broja kupača, informacije o trenutnom broju kupača možete dobiti na telefon 060/ 38 -39-511.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar