Vest: Besplatna škola sporta u Mionici

Besplatna škola sporta u Mionici

Besplatna škola sporta u Mionici

Sva deca na teritoriji opštine Mionica uzrasta četiri, pet i šest godina imaju priliku da besplatno pohađaju školu sporta koju organizuje Centar za obrazovanje i razvoj, a pod pokroviteljstvom opštine Mionica.

Školu vodi Jovana Mišić, diplomirani profesor fizičkog vaspitanja, a časovi se održavaju dva puta u toku nedelje u novoj i modernoj opremljenoj sprotskoj hali. Pored škole sporta za mlađu decu, osnovcima su na raspolaganju časovi gimnastike.

- Dajemo sve od sebe da našoj deci omogućimo što kvalitetnije uslove za rast i razvoj u našoj opštini. Važno je da se od malih nogu bave sportom i na pravi način iskoriste svoje slobodno vreme, a mi smo se potrudili da im to obezbedimo, i to besplatno, da roditelji ne moraju da izdvajaju dodatna novčana sredstva. U narednom periodu očekuje nas još pogodnosti koje će doprineti kvalitetnom odrastanju naše dece. Kroz opštinski Centar za obrazovanje nude se razne mogućnosti koje treba iskoristiti. Pored toga, trudimo se da ulažemo u obnovu škola i obezbeđivanju boljih uslova – rekao je  Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Škola sporta je počela sa realizacijom, a svi zainteresovani mogu se dodatno prijaviti na kontakt 0628804970.

Centar za obrazovanje i razvoj osnovan je 2016. godine sa ciljem zadovoljavanja potreba građana u oblasti obrazovanja i razvoja ljudskih resursa na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou i za pružanje obrazovno-zabavnih i sportskih aktivnosti. A mioničkoj deci na raspolaganju se besplatni časovi jezika, glume, folklora, plesa, gimnastike, pripremne nastve za prijemni i dr.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar