Vest: Besplatna pripremna nastava osmacima za završni ispit

Besplatna pripremna nastava osmacima za završni ispit

Besplatna pripremna nastava osmacima za završni ispit

Svi mionički osmaci i ove godine imaće besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit. Nastavu iz srpskog jezika i matematike organizuje opštinski Centar za obrazovanje i razvoj „Mionica", a pod pokroviteljstvom opštine Mionica. Besplatna pripremna nastava se organizuje po četvrti put zaredom, a časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati u popodnevnim satima u prostorijama srednje škole u Mionici.

-Nastavljamo i ove godine sa organizovanjem besplatne pripremne nastave. Važno nam je da pomognemo roditeljima jer znamo da izdvajaju novac da bi omogućili svojoj deci kvalitetnu pripremnu nastavu kako bi upisali željene srednje škole. Siguran sam da će se naša deca dobro pripremiti i da će ostvariti svoje ciljeve- rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica i dodao da će se nastaviti sa ulaganjima u obrazovanje.

- Uz pomoć države izdvojili smo preko 370 miliona dinara u rekonstrukciju školskih objekata i stvaranju što boljih uslova za razvoj i odrastanje svakog deteta u našoj opštini. Očekuje nas još važnih projekata iz oblasti obrazovanja – naglašava Janković.

Iz Centra za obrazovanje i razvoj kažu da se ovaj program pokazao kao odličan i zato se organizuje već četvrti put, kao i da svake godine vlada velika zainteresovanost jer je pripremna nastava besplatna i dostupna svim mioničkim osnovcima.

Prijave za pripremnu nastavu traju do 14. marta, a svi zainteresovani mogu prijaviti na broj telefona 062/8804970.

U Centru za obrazovanje i razvoj nude se razne mogućnosti i to besplatno. Časovi jezika, plesa, folklora, gimanastike, glume i dr.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar