Vest: "B.B. Clinic" Valjevo – Prva privatna specijalizovana ginekološka bolnica u zapadnoj Srbiji

"B.B. Clinic" Valjevo – Prva privatna specijalizovana ginekološka bolnica u zapadnoj Srbiji

 

Prve bebe začete u Specijalnoj ginekološkoj bolnici “B.B. Clinic” Valjevo, došle su na svet. Za sada prednjače decaci, ali ih polako sustizu rodjene devojčice, ali I one koje tek očekujemo.

Kompletan tim na čelu sa dr Brankom Budimirovićem koji je za više od 10 godina rada pomogao da na svet dođe preko 600 beba iz epruvete uspešan rad nastavlja u novom savremeno opremljenom ambijentu prve specijalne ginekoloske bolnice u Zapadnoj Srbiji posebno usmerene na vantelesnu oplodnju.

Moderna oprema embriološke laboratorije nudu mogućnosti za usvajanje novih metoda ali i iskustvo dva senior klinička embriologa koji nastavljaju da rade rame uz rame sa dr Budimirovićem.

Ono što je značajno je da je “B.B. Clinic” Valjevo potpisala ugovor sa Republickim fondom za zdravstveno osiguranje I da pacijenti postupak vantelesne oplodnje mogu uraditi o trošku drzave u “B.B. Clinic”. Isto tako klinika ima dozvolu sa rad sa darovanim ćelijima, pa se I postupci sa doniranim jajnim ćelijama I spermatozoidima iz drzavnog programa mogu uraditi ovde.

Dostupne su sve metode koje se rade bilo gde u Evropi I sada pacijenti nemaju vise ni jedan razlog za odlazak u inostranstvo.

Izvor: Valjevo na dlanu



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar