Vest: Album sa sličicama polaznika Škole fudbala FK Železničar

Album sa sličicama polaznika Škole fudbala FK Železničar

Album sa sličicama polaznika Škole fudbala FK Železničar

Šest meseci rada Omladinske škole fudbala lajkovačkog FK Železničar obeleženo je dodelom albuma sa samolepljivim sličicama polaznicima, u nadi da će ih ovaj album podsećati na jedan lep period odrastanja. “Želimo još jednom da se zahvalimo našoj divnoj deci, roditeljima i @sportskeslicice. Gajimo iskrenu nadu i želju da ćemo u budućnosti biti još brojniji i da će sličnih akcija biti još više”, kažu iz uprave kluba.

Na Božić je u prostorijama kluba upriličena dodela paketića članovima Omladinske škole fudbala. Albumi sa njihovim sličicama pričinio je veliku radost mališanima.

„ Ovom prilikom paketić u vidu albuma sa samolepljivim sličicama dobilo je više od 70 dečaka. Upravu FK Železničar izuzetno raduje i prisustvo velikog broja roditelja, koji imaju sluha za ono što klub radi za njihovu decu. Predstavljeni su i novi treneri Dejan Mijatović, Nebojša Tomić i Milan Grujičić, koji će svojim angažovanjem pomoći daljem razvoju Omladinske škole”, rekao je ovim povodom Miloš Rakić, direktor Omladinske škole fudbala i član Izvršnog odbora FK Železničar.

Evidentno je da se sa novom upravom promenilo mnogo toga u FK Železničar. Ogromna dugovanja zatečena preuzimanjem kluba su izmirena, formirana je seniorska ekipa sa preko 80 odsto Lajkovčana, obnovljena je Omladinska škola, u kojoj sada ima preko 70 momaka i pet trenera. Radi se na tome da se formiraju takmičarske generacije koje nedostaju. Stalno se poboljšavaju uslovi na terenima i stadionu, tako da se prisustvo nove energije oseća na svakom koraku.

Uspešan rad Omladinske škole fudbala je svakako najsvetlija tačka i ogroman pokretač za budućnost kluba sa tradicijom dugom 95 godina. Nova Uprava FK Železničar je i formirana sa ciljem da, u saradnji sa lokalnom samoupravom, veteranima i prijateljima kluba, klubu sa velikom i lepom tradicijom vrate nekadašnji sjaj, što potvrđuje i moto urađenog albuma: IZ SLAVNE PROŠLOSTI U SVETLU BUDUĆNOST!



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar