Vest: Aktiv žena Lazarevca realizovalo humanitarnu akciju za malu Janu

Aktiv žena Lazarevca realizovalo humanitarnu akciju za malu Janu

Aktiv žena Lazarevca realizovalo humanitarnu akciju za malu Janu

Nastavila se akcija prikupljanja sredstava za lečenje male Jane Simić, učenice šestog razreda Osnovne škole "Vojislav Voka Savić" iz Lazarevca. Inače Jana Simić se već duže vreme bori sa opakom bolesti.

Jučerašnji bazar organizovan je u glavnoj gradskoj ulici, na kojem su humane Lazarevčanke prodavale domaće proizvode kao i prelepe ručne radove.Aktiv žena Lazarevca realizovalo humanitarnu akciju za malu Janu.

Aktiv žena stvoren je sa humanim ciljem da se u što većoj meri pomogne porodicama ili pojedincima koji su lošeg materijalnog stanja. Već tradicionalno svake godine Aktiv žena organizuje velik broj humanitarnih akcija i to već punih 8 godina. Na prvoj ovogodišnjoj većoj akciji, odziv građana je bio na zadovoljavajućem nivou, kao i iznos prikupljenih sredstava koja će biti u celosti uplaćena za lečenje male Jane, izjavila je Zagorka Uskoković predsednica Aktiva žena.

Regionalne.rs poziva sve ljude dobre volje da se priključe svim humanitarnim dešavanjima i pomognu koliko su u mogućnost. 



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar