Vest: Akteri opšte tuče u Lazarevcu zaćutali pred tužiocem

Akteri opšte tuče u Lazarevcu zaćutali pred tužiocem

Akteri opšte tuče u Lazarevcu zaćutali pred tužiocem

Lazarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv I. A. iz Čibutkovice, zbog sumnje da je počinio nasilničko ponašanje, krivično delo teška telesna povreda, krivično delo laka telesna povreda, kao i uništenje i oštećenje tuđe imovine.

Prijava je podneta i protiv osumnjičenog I. M. iz Čibutkovice, zbog sumnje da je počinio nasilničko ponašanje, tešku telesnu povredu i laku telesnu povredu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova, a kako saznajemo, branili su se ćutanjem pred dežurnim tužiocem, koji je Osnovnom sudu u Lazarevcu predložio da im odredi pritvor.

Opšta tuča, da podsetimo, dogodila se u jednom kafiću u Lazarevcu. Sukob je nastao zbog muzike, nakon čega su dvojica napadača sačekala žrtvu ispred lokala.

Prema kazivanju očevidaca, mladića su tukli rukama i nogama, a u jednom trenutku su ga udarili i pivskom flašom. On je sa povredama prevezen u Urgentni centar. Mladić je pokušao da pobegne od napadača, a oni su ga jurili i krvnički udarali u kafiću pred očevicima.

Tuča se dalje nastavila, a napadači su uzeli sekire i vile i krenuli da jure drugog muškarca. Sukob se nastavio u dvorištu osnovne škole, gde su napadnuti muškarci pobegli. Uhapšeni su oštetili i osnovnu školu, prilikom korišćenja sekire i vila.

Izvor: 24sedam



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar