Vest: "10" otišla u prave ruke

"10" otišla u prave ruke

FK Kolubara posle 102 godine ostvarila san svih lazarevčana i plasirala se u Ling Long Super ligu. Rekviziti iz istorijske sezone su se razumljivo razgrabili vrlo brzo. Ipak jedan od dresova je stigao i do humanitarne organizacije "BudiHuman 12" iz Čibutkovice.

Pozdrav Vlado, interesuje nas kako si uspeo da dobiješ dres?

Posle osiguranog ulaska u najviši fudbalski rang u Srbiji, bilo je veoma teško doći do dresa ili kopački. Ipak na moj poziv proverenom majstoru fudbala Vladanu Milosavljevu popularni Divac, isti nam je poklonio svoj dres sa brojem 10.

Dobio si vredan rekvizit lazarevačkih Rudara?

Osećaj je bio izvaredan, obzirom da je ostvaren dugo željeni san o ulasku u najviši fudbalski rang. Pošto se predano bavim humanitarnim radom, dres sam uramio ali se nije dugo zadržao u mom vlasništvu.

Kakav je dalji put čuvene "10" ?

Pošto još uvek traje borba za pomoć maloj Jani Simić, kojoj se i dalje prikupljaju donacije za lečenje, odlučio sam da dodatno pomognem.  Konsultovao sam se sa Divcem i složili smo se da dres stavimo na aukciju da bi neko od vernih navijača sa najvećom ponudom dobio dres.

Jeste li zadovoljni kako je prošla aukcija?



Aukcija je bila veoma posećena i uspešna zbog velikog broja pristiglih ponuda. Po završetku aukcije dres je dobio zbog najveće ponude Srđan Vulićević iz Lazarevca. Pobednik aukcije je ujedno i vlasnik restorana "Posejdon" koji je takođe sponzor lazarevačkog kluba. Vrednost izlicitiranog dresa ostaje tajna, mada je porodica Simić upućena u vrednost istog. U ime humanitarne organizacije, porodice Simić i moje lično ime zahvaljujem svima koji su učestvovali u aukciji. Posebno zahvaljujem i gospodinu Vulićeviću koji je redovan donator humanitarne organizacije "BudiHuman 12".


Za kraj ovog našeg lepog razgovora, imaš li neku poruku za Lazarevac?

Pohvalio bi sve Lazarevčane za aktivaciju u prikupljanu pomoći za malu Janu, počev od građana i privrednika pa do rukovodstva opštine. Još jednom smo pokazali da zajedno možemo mnogo. Pokazali smo da je Lazarevac jedan od humanijih gradova u Srbiji.

Regionalne.rs još jednom pozivaju sve ljude dobre volje da se priključe humanitarnim akcijama.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar