Vest: Nastavlja se podela kolica bebama rođenim u 2022. godini

Nastavlja se podela kolica bebama rođenim u 2022. godini

Nastavlja se podela kolica bebama rođenim u 2022. godini

U Velikoj sali GO Lazarevac juče je nastavljena podela besplatnih kolica sa nosiljkom roditeljima čije su bebe rođene u 2022. godini, a koji su se prijavili na već raspisan Javni poziv Gradske opštine Lazarevac.

Poklon kolica roditeljima uručili su predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, zamenik predsednika Tomislav Rikanović, Zoran Živanović i Jovana Davidovac, članovi Veća GO Lazarevac.

Ovom podelom u najvećoj meri bili su obuhvaćeni roditelji beba koje su rođene u mesecu junu i julu, a koji su se prijavili i podneli potrebnu dokumentaciju u skladu sa ranije otvorenim Javnim pozivom.

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević iskoristio je ovu priliku da u ime GO Lazarevac i svojih saradnika čestita prisutnim roditeljima prinove, uz konstataciju da je ostvarenje roditeljstva nešto najlepše što može da zadesi jednu osobu.

„Od početka godine podelili smo oko 250 dečijih  kolica, kao još jedan vid pomoći i podrške novopečenim roditeljima i još jednom čestitam roditeljima na prinovama i pozivam roditelje koji se nisu prijavili na javni poziv za dodelu besplatnih kolica od opštine da to učine“, kazao je Stević.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar