Vest: Đurđević: Partizan ima dobre igrače, mnogo bolje nego mnogi drugi timovi

Đurđević: Partizan ima dobre igrače, mnogo bolje nego mnogi drugi timovi

Đurđević: Partizan ima dobre igrače, mnogo bolje nego mnogi drugi timovi

Lazarevačka Kolubara u okviru 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević izneo je puno pohvala na račun rivala i najavio da će se njegovi igrači potruditi da ostave dobar utisak i stignu do iznenađenja:

’’Partizan ima dobre igrače, mnogo bolje nego mnogi drugi timovi. Imao sam prilike da prethodnih nedelja komentarišem njihove utakmice i tada sam rekao da njihovi rezultati nisu adekvatni kvalitetu, ali sa par pojačanja odmah se video napredak u duelu sa Crvenom zvezdom. Ovo je najteža utakmica koja nas čeka, jer su već bili otpisani, a imaju ozbiljan potencijal, najboljeg strelca lige, novog trenera, novu filozofiju. Bili su u krizi i voleo bih da smo se ranije sastali sa njima, sada izlaze iz tog lošeg perioda. Trudim se da svoje igrače ne opterećujem tim stvarima, naravno da ih analiziramo, tražimo gde su im slabe tačke, ali biću zadovoljan ako budemo igrali na način na koji mi inače igramo. To će zavisiti naravno i od protivnika, koliko nam dozvoli. Apsolutni su favoriti, ali mi smo svoji, igramo pred svojom publikom i trudićemo se da ostavimo dobar utisak.’’

Meč 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Partizana igra se u danas, sa početkom u 18:00 časova, direktan prenos na Arena 2 Premium.

 

 

Izvor: Superliga.rs



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar